Beken kleur met mat zwarte inbouwspots

Beken kleur met mat zwarte inbouwspots

Zoek jij de spanning op in je interieur en hou je van contrast? Dan zijn mat zwarte inbouwspots voor jou een feest. Met lampen die je in het plafond kunt inbouwen kun je jouw kamer op een ideale manier verlichten. En als je kiest voor mat zwart als kleur dan maak je er een krachtige statement van. Spots die in de muur gebouwd worden hebben veel voordelen in vergelijking met hangende lampen of staande lampen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw interieur? Lees dan snel verder! We vertellen je alles over deze slimme en stijlvolle manier van verlichten.

Makkelijk schoon te houden

Met mat zwarte inbouwspots heb je geen omkijken naar de lampen. Omdat de modellen in het plafond zijn ingebouwd blijft er weinig stof in hangen en komt er weinig vuil in. Dat maakt het onderhoud heel eenvoudig. Daarnaast is mat zwart een kleur waar je nauwelijks vuil en viezigheid op ziet. Met deze keuze hoef je niet elke week de lampen af te stoffen van binnen en van buiten. Je hoeft alleen maar het licht aan te zetten.

Stijlvol met mat zwarte inbouwspots

Met mat zwarte inbouwspots geef je een stijlvolle touch aan je plafond. De modellen staan strak aan het plafond en je kunt zelf bepalen waar je de verlichting aanbrengt. Voor een subtiele verlichting hou je wat ruimte tussen de spots zodat je het licht fel genoeg is, maar je niet overspoeld wordt door een zee aan licht. Met sterke ledverlichting kun je een ruimte goed verlichten. Steeds meer mensen kiezen voor het gemak van lampen die je kunt inbouwen. Van ledlampen heb je lang plezier en je kunt verschillende tinten kiezen. Van hard wit tot zachte witte tonen of zelfs kleur. Je maakt je eigen stijl in huis.

Altijd de juiste verlichting

Met mat zwarte inbouwspots heb je altijd de juiste verlichting in huis. Door goed te kijken waar je verlichting nodig hebt kun je elke ruimte prachtig verlichten. Je kunt spots plaatsen op plekken waar je extra licht wilt, bijvoorbeeld boven de bank als je wilt lezen. Als je kiest voor lampen die dimbaar zijn kun je op elk moment bepalen welke sfeer je wilt creƫren met de verlichting. En met slimme lampen kun je de lampen zelfs op afstand bedienen. Zo kun je alle kanten op met inbouwspots.

Zwarte inbouwspots voor binnen en buiten

Met mat zwarte inbouwspots kun je zowel binnen als buiten mooie verlichting realiseren. Voor lampen die buiten hangen is het wel belangrijk om rekening te houden met weersomstandigheden. De lamp moet dan wel tegen water kunnen. Als je het model onder een afdak hangt dan is een waarde van IP-44 voldoende. Moet de lamp echt tegen een regenbui kunnen dan heb je aan een waarde van IP-68 voldoende. Deze led inbouwspots zijn nog beter tegen vocht bestand is dan een lamp voor op de badkamer. Daar is een waarde van IP-65 voldoende om veilig te schijnen en geen kortsluiting te veroorzaken.

Extranetwonenvlaanderen

Reacties zijn gesloten.