Mannenkamer

Mannenkamer

Sinds het begin van de tijd hebben mannen persoonlijke plekken nodig om te ontspannen, zich te verstoppen van de wereld en wat te drinken. En hoewel deze grotten van de eerste mens waarschijnlijk letterlijke grotten waren, zijn er in de loop van de tijd alleen ruimtes voor heren geëvolueerd en nu gevuld met de meest opwindende gadgets en gadgets die we kunnen kopen. Hier zijn 5 van de beste tips  voor het maken van een mannenkamer die ze je kunnen leren.

Tips voor het creëren van de ultieme mannenkamer

Zorg ervoor dat je de gebieden in evenwicht brengt

Als je een centrale baccarat tafel wilt – of dit nu tafelvoetbal, poolbiljart of zelfs airhockey is – ga je gang. Maar laat dat de kamer niet overweldigen. Balans is de sleutel in een mannenkamer aangezien het een ruimte met veel activiteiten zou moeten zijn. Gooi een bar, een bioscoop, een geluidssysteem in – je wilt opties.

Neon toevoegen in je mannenkamer

Neon is voor het grootste deel een nee-nee. Van opzichtige cocktailclubs uit de jaren 80 tot louche tafeldansbars, de connotaties zijn eerder sleaze dan stijl. Maar om de een of andere reden zijn grotten voor mensen vrijgesteld van het neonverbod. Ga zo fluorescerend als je wilt, van je naam tot je favoriete drankje.

Sport

Je liefde voor sport wordt vaak onder controle gehouden door je partner, die liever mooie gordijnen koopt en kussens werpt dan behang met teammerken. Je mancave geeft je echter de mogelijkheid om te laten zien hoezeer je om je favoriete team geeft – terwijl je een sfeer en ruimte creëert waar je kunt genieten van het winnen.

Look and feel

Ingelijste foto’s van sporters en gloeiende borden zijn allemaal leuk en aardig, maar als je een ingetogen persoon bent, dwing je mannenkamer dan niet om iets te zijn dat je niet bent. Als u gewoon wilt genieten van een paar drankjes, televisie wilt kijken en af ​​en toe wilt entertainen, houd het dan simpel, koel en neem een ​​vleugje van uzelf op in de decoratie en meubels.

Gadgets

We zouden het nooit goed vinden om een ​​grote Pac-Man-machine in je woonkamer te plaatsen of bingo spel een in je eetkamer te stoppen, maar de mancave is een plek waar je je wildste dromen de vrije loop kunt laten. In feite wil 75% van de mensen precies dat doen – dus als je een full-wall virtual reality-golfsimulator in je mannenkamer wilt plaatsen, doe het dan.

Binnen of buiten

Mannenkamer zijn meestal ergens een beetje uit de weg van uw hoofdgebouw. Soms betekent dit dat de garage of tuin moet worden omgebouwd, maar als je het geluk hebt om beide te hebben, waarom zou je dan niet door je mannenkamer heen slaan en je auto een middelpunt van de hele ruimte maken? Tenzij het een verouderende Volvo is…

Extranetwonenvlaanderen

Reacties zijn gesloten.